Deze milf gaat mijn leven voor goed veranderen 1

Deze milf gaat mijn leven voor goed veranderen 1

Het begin van mijn ervaring met een milf. Het was eind oktober en ik was bijna jarig. Omdat ik al een aantal jaren mijn verjaardag niet gevierd had, had ik besloten om er nou eens een echt feestje van te maken. Zelf ben ik Bob en ben 23 jaar. Veel berichtjes via Whatsapp en Facebook naar oude bekenden en vrienden waren genoeg om een leuk groepje mensen te krijgen voor het vieren van mijn verjaardag. Nu alles geregeld was kon het niet snel genoeg gaan om een heerlijke en leuke verjaardag te vieren. Wat er op die bewuste dag gebeurde kon ik van te voren niet weten.

Milf op een feestje?

Had er veel zin in en de dagen voor het feestje konden me ook niet snel genoeg gaan. Iedere dag moest ik er wel aan denken. Zou mijn huidige vrienden en vriendinnen zien, maar ook vrienden en vriendinnen van vroeger. Mijn oude klasgenoten van mijn studie rechten had ik zelfs uitgenodigd. Zo had ik daar een aantal leuke studentes die ik graag weer zou willen zien. Daarom had ik ze ook uitgenodigd. Ook zou Rob komen. Eerder kwam ik vaak bij Rob omdat dit mijn beste vriend was in mijn studie tijd. Soms bleef ik daar slapen en ook at ik daar geregeld een hapje mee. Zo gebeurde het een keer dat ik in de nacht dat ik naar de toilet moest om een plas te doen. Toen ik langs de slaapkamer van Rob zijn ouders kwam, hoorde ik een boel gehijg en gekreun. Probeerde toen nog te gluren maar helaas niks te zien. Wel kon ik horen dat Rob zijn moeder milf (Evelien) hard genomen werd. Het bed kraakte er op dat moment hevig op los. Maar vandaag was het zover. Zou Rob ook komen?

Niemand die er wat van snapte

Zo het is zaterdag en de avond was aangebroken om mijn verjaardag te vieren. De hele dag druk bezig geweest om alles bij mij thuis voor te bereiden. Door een gelukje met mijn eigen bedrijf had ik inmiddels een huis gekocht zonder een hypotheek. Ik woonde riant en kon eigenlijk nu al doen wat ik allemaal wilde. De avond brak aan en de eerste genodigden melden zich om 20:00 uur al. Moest gelijk al even slikken want sommige waren toch wel heel erg veranderd en vooral positief in dit geval. Er werd veel gebabbeld, maar de eerste paar uur was Rob nergens te bekennen. Sommige mensen hadden verwacht dat die er al wel zou zijn, maar toch was het niet zo. Ook werd Paul gemist. Paul was vroeger altijd de feestbeest van de klas. Maar ook onder feestganger was in geen veld of wegen te bekennen. Het duurde niet lang voor daar duidelijkheid in kwam. Door het feestgedrag van Paul had die een overdosis drugs genomen. Dat is nooit goed afgelopen. Helaas was de shock groot toen anderen dit ook hoorden. Maar zoals Paul altijd riep, ga ik dood, proost dan vooral op mij. Hoe raar het ook was maar iedereen heeft het glas geheven op Paul. De grote vraag was, waar is Rob dan?

Eindelijk daar is die

Het liep al tegen een uur of 23:00 uur en ineens stopt er een vette bak voor de deur. De deur ging open en daar stond die naar een paar jaar ineens weer voor mijn neus. Rob, de vriend die mij nooit in de steek heeft gelaten. We drukten elkaar de hand en gelijk begonnen de verhalen over nu en vroeger. Hij was onder de indruk van mijn woning. Ook hij had het goed gedaan in de eerste jaren nadat de studie voorbij was. Hij was een grootaandeelhouder bij een multinational. Dat hij zo laat was kwam omdat zijn vlucht vertraagd was. Bleek dat die net was geland met een vlucht uit Mexico te komen. Tijdens ons gesprek werd er een boel duidelijk. Zo werd mij onder andere duidelijk dat Evelien (moeder) inmiddels gescheiden was. Kreeg gelijk een warm gevoel en moest gelijk terug denken aan die ene nacht. Met Rob had ik daar nooit over gesproken. Ook vertelde Rob dat zijn moeder nu van het leven geniet. Evelien was helemaal nog niet zo oud en was op haar 18e al moeder van Rob geworden en nu dus een echt milf is. Snapte ook niet wat Rob zijn vader bezielde om Evelien te verlaten. Rob is Evelien zelfs al op een datingsite tegengekomen. Die heeft die mij laten zien.

Einde feest

Het was al wat later in de nacht en inmiddels was alle visite na het uitwisselen van telefoonnummers en of Facebook vertrokken. Rob bleef nog en hij genot vooral van de lekkere drankjes met alcohol. Sinds ik vol voor mijn bedrijf ga drink ik niet en zo gebeurde het dus dat ik hem naar huis zou brengen. Ondanks alles woonde Evelien nu bij hem. In de auto had hij de grootste verhalen maar lopen kon die niet meer zo lam als die was. Helaas kwamen we bij hem thuis aan en bracht ik hem naar de deur. Eenmaal bij de deur aangekomen, vertelde die dat er een probleem zou zijn. Zijn huissleutel lag in zijn eigen auto. Zou ik Evelien nu al zien?

Oogcontact met Evelien

In overleg met Rob toch maar aangebeld. Het duurde even maar er ging een raam open daar stond ze. De milf waar ik vaak van droomde. De eerste reactie was echt geweldig. Bob ben jij dat echt? Ze herkende mij gewoon gelijk. Ik vertelde haar dat ik Rob thuis kwam brengen maar dat die geen sleutel bij zich had. Ze zou even wat aan doen en dan de deur open doen. Rob was inmiddels zover heen dat hij nog moeilijk zijn bed kon bereiken. Met behulp van Evelien hebben we hem naar boven gebracht en naar bed gebracht. Eenmaal bij het sluiten van zijn slaapkamerdeur vroeg ze aan mij of alles goed met mij gaat. Ik vertelde haar dat met mij alles goed ging en dat ik weer richting huis zou gaan. Terwijl ik dat vertelde viel het mij pas op hoe luchtig ze gekleed was. Er ontstond een reactie in mijn broek.
Milf Evelien vroeg aan mij of ik nog wat wilde drinken. Ik gaf aan dat ik niet wilde dat ze een korte nacht zou hebben door mij. Maar wat is ze toch aantrekkelijk. De bewuste nacht kwam gelijk weer in me naar boven. Nadat we naar beneden zijn gegaan gingen we op de bank zitten. Zij nam een wijntje en vroeg of ik ook een wijntje wilde. Ik vertelde haar dat ik nog moest rijden. Ze antwoordde dat ik niet gelijk weg hoefde.

Had deze milf nu een slipje aan?

Terwijl we van onze wijntjes aan het genieten waren, praten we over vroeger en nu. Ook de leuke dingen die we vroeger allemaal hadden beleeft werden heerlijk vertelt en ik kreeg het al weer warm. Ook gingen haar benen steeds wijder en kreeg ik langzaam meer zicht tussen haar benen. Terwijl ze nog een wijntje inschonk besefte ik ook dat ze nog steeds zo lekker rook als vroeger. Ze ging weer zitten en deed geen moeite om haar benen bij elkaar te houden. Ik keek nog eens en zag ik het nu goed? Had ze geen slipje aan?

Dit is deel 1. Binnenkort zal ik vertellen wat milf Evelien voor verrassing in petto had voor mij

Wil jij ook de juiste datingsite voor jezelf vinden?

Blogsex.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *